STEUNORANJE
Your cart is currently empty.

Contact ons

KOM IN CONTACT

NEEM MET ONS CONTACT OP EEN VAN DE VOLGENDE MANIEREN

  demo-attachment-100-noun_Email_254038

  Email:

  info@steunoranje.nl
  demo-attachment-103-noun_Phone_17950751

  Phone:

  0646418049
  demo-attachment-1484-noun_Location_19355641

  Addres :

  Wijk en Aalburg

  Wij doen onze uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te laten bezorgen. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur gedaan zijn, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Wanneer de gewenste producten niet op voorraad zijn, kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij hebben op onze pagina’s een indicatie van de levertijd staan, mochten wij om welke reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hiervan op de hoogte.

  Bij bestellingen boven de € 10. Berekenen wij geen verzendkosten.

  Alle bestellingen worden door de postbode of een pakketdienst bezorgd. Over het algemeen zijn de bestellingen die voor 17.00 uur geplaatst worden de volgende dag bij u in huis. Helaas hebben wij alleen geen zicht op de aflever momenten. Dit ligt geheel bij de post.

  Mocht er onverhoopt iets niet geheel duidelijk zijn en wilt u hier een vraag over stellen, kunt u via de contactpagina altijd een bericht sturen.

  Herroepingsrecht:

  U heeft als klant het recht om binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgaaf van een reden de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u het geen met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om een product te kunnen beoordelen.

  Mocht blijken dat u meer gedaan heeft met het product dan nodig is, dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een derde (anders dan de vervoerder) het product in ontvangst genomen heeft.

  Om gebruikt te kunnen maken van dit herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail bericht te sturen, al dan niet met inbegrip van een modelformulier, naar: info@steunoranje.nl
  U heeft nadat u een e-mail gestuurd heeft uiterlijk 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Gelieve het product in de originele verpakking te retourneren.

  Terugbetaling:

  Nadat u gebruik heeft gemaakt van het herroepingsrecht ontvangt u het betaalde bedrag (van de bestelling) binnen gemiddeld 5 dagen terug. Wij betalen u terug op dezelfde manier als wij u betaling hebben ontvangen. Mocht dit voor u om welke reden dan ook een probleem zijn, vragen wij u dit kenbaar te maken op het moment dat u ons een e-mail stuurt.

  De verzendkosten voor het retour sturen van het product komen voor uw eigen rekening.

   

  Klarna voert voor Steunoranje het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht zult ontvangen via Klarna. Via de mail die u van Klarna zal ontvangen word uitgelegd hoe het in zijn werk gaat. Het is mogelijk om via de Klarna App uw betaaloverzicht in te zien en ook te betalen. Dit gaat op een gemakkelijke en veilige manier. Klarna zal u op de hoogte houden van de afhandeling van deze betaling. Klarna werkt met een strikt privacybeleid.

   

  Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kunt u de bestelling natuurlijk betalen met een van onze andere betaal methodes.

  Veilig shoppen en betalen.

   

  Steunoranje is beveiligd met een SSL Certificaat, dit is te herkennen aan het gesloten hangslotje boven in het adresbalk naast de naam van de website.

  Ook is het verschil te zien bij https, hierbij maakt de letter S het verschil. De S betekend in dit geval Secure. Ons advies is dan ook altijd om hier op te letten, mocht er onverhoopt de S ontbreken, dan vragen wij u om opnieuw naar onze website te komen. Let op dat er dan staat: https://steunoranje.nl


  Als een pagina niet beveiligd is dan is het mogelijk dat uw gesprekken en gegevens door andere worden bekeken, geef dan dus ook nooit je privé gegevens, door op een website waar alleen gebruik word gemaakt van ”http”

  Shopping Basket